Rocks-Grindvloeren
Rocks-Grindvloeren-Traprenovatie

Rocks Kunststofvloeren levert u:

  • Grindvloeren
  • Gietvloeren
  • Marmerstone vloeren
  • Industrielook vloeren
  • Trap renovatie
Troffelvloeren tekst

Troffelvloeren van Rocks Kunststofvloeren

Het kiezen van een geschikte bedrijfsvloer is een lastige keuze. Hierbij moet namelijk rekening gehouden worden met een aantal belangrijke zaken. Zo dient de vloer duurzaam te zijn, maar ook stevig, onderhoudsvriendelijk en slijtvast. Daarom is belangrijk om eerst na te gaan welke aspecten belangrijk zijn voor uw bedrijf, voordat de juiste vloer gekozen kan worden. De meest gekozen vloeren voor bedrijven zijn de troffelvloeren en gietvloeren.

Wat is een troffelvloer?

Een troffelvloer, ook wel mortelvloer genoemd is een naadloze vloer op basis van het kunststof materiaal Polymethylmethacrylaat. Een troffelvloer bestaat uit een mengsel van fijngemalen steentjes en kunsthars. Door deze combinatie ontstaat er een stevige en egale vloer. Dit type vloersysteem heeft een dikte van 4 millimeter en bestaat uit 4 lagen. Troffelvloeren zijn goed bestand tegen zeer hoge mechanische en chemische belastingen. De vloer wordt gesmeerd en kan op verschillende ondergronden worden aangebracht.

Voordelen van een troffelvloer

Een troffelvloer is een veelzijdige vloer met als voordeel dat deze 100% vloeistofdicht is, daardoor kunnen er geen vloeistoffen of vuil onder de vloer komen. Dankzij de naadloze afwerking is de vloer ook erg gemakkelijk te reinigen. Daarnaast is de vloer krasbestendig, UV-bestendig, slijtvast en erg duurzaam. De troffelvloer wordt veel toegepast in werkplaatsen, professionele keukens, slagerijen en sanitaire ruimtes.

Talloze mogelijkheden troffelvloeren

De vraag naar troffelvloeren is de laatste tijd enorm gestegen. Door het strakke uiterlijk en de gladde afwerking is deze gemakkelijk te onderhouden. Daarnaast zijn de troffelvloeren in talloze uitvoeringen verkrijgbaar. Naast de ruime keuze in afwerking, kunnen troffelvloeren ook worden voorzien van goten en sanitaire plinten, waardoor dit type ook gebruikt kan worden in uw badkamer of toilet!

Het leggen van een troffelvloer

Een groot voordeel van troffelvloeren is dat dit type vloer erg snel geplaatst en gebruikt kan worden. Bij troffelvloeren bestaat het voorwerk uit het reinigen van de ondervloer en het aanbrengen van een primer, die vervolgens 24 uur moet drogen. Zodra de troffelmassa is gelegd en de sealer is aangebracht, is de vloer al na 2 uur volledig chemisch uitgehard en klaar voor gebruik! Het leggen van een troffelvloer is een specialistische klus waarbij de ondergrond een belangrijke rol speelt. De ondergrond dient namelijk volledig schoon en stofvrij te zijn voor optimale hechting.

Heeft u vragen over troffelvloeren of over een van onze andere werkzaamheden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op! Wij helpen u graag!

Rocks Kunststofvloeren logo
Rocks Kunststofvloeren
Adresgegevens

Adresgegevens:

Kraagroos 1

2761 JS Zevenhuizen

Telefoon:

06 - 33921352

Email & Web:

info@rocksgrindvloeren.nl

www.rocksgrindvloeren.nl

Rocks Kunststofvloeren logo
Rocks Kunststofvloeren
Foto

grindvloeren

Rocks Kunststofvloeren logo
Rocks Kunststofvloeren
Copyright © 2024 Rocks Kunststofvloeren | Privacyverklaring