Rocks-Grindvloeren
Rocks-Grindvloeren-Traprenovatie

Rocks Kunststofvloeren levert u:

  • Grindvloeren
  • Gietvloeren
  • Marmerstone vloeren
  • Industrielook vloeren
  • Trap renovatie
Horecavloeren Tekst

Professionele horecavloeren

Bent u op zoek naar een professionele horecavloer? Dan bent u bij Rocks Kunststofvloeren aan het juiste adres! Wij hebben namelijk vloeren voor verschillende ruimtes in de horeca die voldoen aan de veiligheids- en HACCP-normen. Zo hebben wij passende vloeren voor in het restaurant en hotel, maar ook voor in de keuken.

In de horeca is hygiëne een erg belangrijk punt. Daarom moeten er bij het kiezen van de juiste horecavloer rekening gehouden worden met een aantal punten. Zo moet een horecavloer makkelijk te onderhouden zijn, voldoen aan de HACCP-normen en moet de vloer erg hygiënisch zijn. Bij Rocks Kunststofvloeren zijn wij hiervan op de hoogte. Onze horecavloeren voldoen dan ook volledig aan de veiligheidsnormen van HACCP en zijn dus zeer geschikt voor verschillende ruimtes in de horeca.

Waarom kiezen voor een horecavloer?

Voor horecagelegenheden biedt een horecavloer van Rocks Kunststofvloeren een hoop voordelen. Onze horecavloeren zijn niet alleen zeer hygiënisch, ook zijn ze erg onderhoudsvriendelijk en volledig waterdicht. Dit is vooral erg belangrijk in ruimtes waar veel met water gewerkt wordt, hierbij kunt u denken aan bijvoorbeeld de keuken of de bar.

Daarnaast kunnen wij de horecavloer voorzien van een antislip laag, zonder dat het karakter van de vloer wordt aangetast. Deze antislip laag zal ervoor zorgen dat u, uw werknemers en uw klanten extra grip hebben tijdens het lopen. Op deze manier bent u verzekerd van een hoogwaardige, duurzame en veilige vloer in uw zaak!

Horecavloeren van Rocks kunststofvloeren

Het aanbrengen van de horecavloer doen wij op een professionele wijze. Wij brengen deze laag voor laag aan, waarbij de ondergrond een belangrijke basis is. Vervolgens werken wij de vloer af met de juiste coating voor de horeca. Uiteraard luisteren wij naar uw wensen zodat de vloer volledig voldoet aan al uw eisen.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op! Wij helpen u graag bij het vinden van een passende vloer!

Rocks Kunststofvloeren logo
Rocks Kunststofvloeren
Adresgegevens

Adresgegevens:

Kraagroos 1

2761 JS Zevenhuizen

Telefoon:

06 - 33921352

Email & Web:

info@rocksgrindvloeren.nl

www.rocksgrindvloeren.nl

Rocks Kunststofvloeren logo
Rocks Kunststofvloeren
Foto

grindvloeren

Rocks Kunststofvloeren logo
Rocks Kunststofvloeren
Copyright © 2024 Rocks Kunststofvloeren | Privacyverklaring